4.5 Spårvägar

4.5.1 Japan

Tanigumi-linjen

Skärmbild av en plats efter linjen
Beskrivning:
Tanigumi-linjen (Nagoya Railroad Co, Ltd. alias Meitetsu) är en spårvagnslinje från Kurono till Tanigumi, avsedd att köras med spårvagnstypen 750 (vagntypen tillverkad 1928). Linjen är enkelspårig med spårvidden 1067 mm och elektrifierad (600 V DC). Linjen lades ner den 30 september år 2001. En otroligt välgjord bana med många fina grafiska objekt och landskapsdetaljer! Notera t.ex. ljuseffekterna vid körning genom skogen där solen skiner upp små gläntor. Gaku har med denna linje befäst sin ställning som en av de bästa skaparna av banor för BVE.
Skapare:
Gaku
Tur:
Dagtid
 Stationer:
9
 Uppehåll:
8
 Körtid:
23 min.
 Längd:
11115 m
Fordon:
750
 Fungerar med BVE 2:
Ja
 Fungerar med BVE 4:
Okänt
Kända problem:
Banbeskrivning:
Mängder av vackra bilder från Tanigumi-linjen (tryck Next längst ner på sidorna för att gå vidare),Ytterligare bilder från Tanigumi-linjen (tryck Next längst ner på sidorna för att gå vidare), Bilder från sista trafikdagen innan nedläggningen av Tanigumi-linjen (tryck Next längst ner på sidorna för att gå vidare)
Div:
Fungerar med OpenBVE.
Ladda hem från:
Gaku's webbplats
På denna webbplats att ladda hem:
Installationsanvisning
Katalogposten senast uppdaterad:
2011-dec-8-


Detta är slagning 173934 i (svenskspråkiga) bankatalogen

Webbsidans HTML-kod är kontrollerad och befunnen vara korrekt HTML 4.01 (strikt) Webbsidans CSS-kod är kontrollerad och befunnen vara korrekt Webbsidan är efter bästa förmåga konstruerad för att vara tillgänglig
           för besökare med funktionshinder © Patrick Norqvist e-post
Senast ändrad: 2015-sep-12
Webbsidan är skapad med anteckningar Webbserverprogrammet är Apache