4.1 Tunnelbanor

4.1.4 New York

NYCTA linje G

Skärmbild av en plats efter linjen
Beskrivning:
Linje G i New York's tunnelbana (del av Brooklyn/Queens Crosstown-linjen samt del av Queens Boulevard-linjen, båda f.d. IND) för tunneltågtypen R46. Linjen börjar på stationen Court Square i Queens och går till Smith/9th Street i Brooklyn (utan att passera Manhattan). Välj mellan en lokaltur eller en expresstur. Detaljerad linje, både stationer och bana. Mjuka kurvor och realistiska växlar, samt utrop av alla stationer och anslutningar.
Skapare:
Kevin kevin@digitechnix.com
Tur:
Express
 Stationer:
16
 Uppehåll:
9
 Körtid:
21 min.
 Längd:
12373 m
Tur:
Lokal
 Stationer:
16
 Uppehåll:
15
 Körtid:
23 min.
 Längd:
12373 m
Fordon:
R-46
 Fungerar med BVE 2:
Ja
 Fungerar med BVE 4:
Ja
Kända problem:
Ett grafiskt objekt saknas och ger i BVE 2 ett felmeddelande, i BVE 4 tre felmeddelanden, när simuleringen startas. Ignorera felmeddelandena och fortsätt.
Om banan ska användas med BVE 4, behöver 2 filer kopieras från BVE 4 underkatalog Railway\Object\UchiboX till underkatalogen Railway\Object:
Banbeskrivning:
Verklighetens linje G på webbplatsen www.nycsubway.org:
Allt om Brooklyn/Queens Crosstown-linjen (engelsk text).
Allt om Queens Boulevard-linjen (engelsk text).
Spårplan över delen av linjen i Queens (gröna spår på kartan från Court Square söderut till Nassau Avenue och vidare)
Spårplan över norra delen av linjen i Brooklyn (gröna spår på kartan från Nassau Avenue och söderut till Classon Avenue och vidare)
Spårplan över mellersta delen av linjen i Brooklyn (bruna spår på kartan från Classon Avenue och sydväst till Hoyt-Schermerhorn Streets och som sedan svänger söderut till Bergen Street)
Spårplan över södra delen av linjen i Brooklyn (det västra orange spåret vid Bergen Street och vidare söderut till Smith/9th Street)
Div:
Denna linje använder grafiska objekt från linjerna NYCTA A, NYCTA B och NYCTA D som alltså måste installeras innan denna linje kan användas.

Den linjesträckning som simuleras för linje G är inte den nu gällande, utan som den gick mellan 16 december 2001 fram till den 5 juli 2009, då linjen i Brooklyn förlängdes fram till Church Avenue med anledningen av ombyggnaden av Culver Viaduct.

Ladda hem från:
BVE Station
På denna webbplats att ladda hem:
Inget tillgängligt
Katalogposten senast uppdaterad:
2010-nov-2-


Detta är slagning 173974 i (svenskspråkiga) bankatalogen

Webbsidans HTML-kod är kontrollerad och befunnen vara korrekt HTML 4.01 (strikt) Webbsidans CSS-kod är kontrollerad och befunnen vara korrekt Webbsidan är efter bästa förmåga konstruerad för att vara tillgänglig
           för besökare med funktionshinder © Patrick Norqvist e-post
Senast ändrad: 2015-sep-12
Webbsidan är skapad med anteckningar Webbserverprogrammet är Apache